Ma znam ja te "igrace" (Alan i Stuart) jos iz pocetka 90ih tak da nije bed

. Samo nisu ti ti "igraci" tako cool kako djeluju kad predstavljaju (narocito Brad koji je odlican salesman ali ostalo je hmmmm..

). jel znas da je animacija za modo najavljena da izlazi 2005e ? a gle kad je izaslo i to u jako sturom obliku

.
To sto si vidio je bilo njihovo predstavljanje "nexus" platforme tj. programskog okruzenja gdje razvijaju modo.
Osim toga mislim da su se zeznuli sa surfacingom tj. pokusali su prosiriti layer system i jesu ali su ga brate zakomplicirali sa prevrtanjem layera jos 5 puta vise nego u Photoshopu

. trebali su icu u nodeove ali sad je malo kasno za ponovno pisaje koda

. Isto tako napravili su neke greske koje su radili i prije a jedna od vecih je nepostojanje SDK kojeg obecavaju "uskoro" zadnje dvije godine

. modo izgleda kao "mlad produkt" ali modo je u razvoju od 2000/01 tako da se ne zavaravas da ce to ici BRZO a bogami vis enije tkao ni mlad

. Ja bi volio kad bi oni to mogli sloziti tako brzo ali sad ce kao sto rekoh ici sve sporije i sporije je rnalazi se dost abugov akoje treba sdrobiti prije nego se dodaju nove opcije itd. itd..