nema je zato sta se to trgovcima neisplati
pogotovo kad vidis cijenu i to sve, mislim da bi jako malo ljudi to uzelo
kupovna moc hrvata je jako losa, tak da me iskreno uopce necudi da u hr nema ddr3 memorije
Hmn... ovaj, neznam, ali meni po kvartu se voze Aston Martini, Maseratiji, nebrojeni SUVovi, Mercedesi, BMWi i da ne nabrajam. Ljudi bjesomucno kupuju stanove ciji kvadratni metar betonske trafostanica design spavaonice dodje oko 2000Eura... nestaju vagoni plazma ekrana, i najskuplji namjestaj ikuhinje... a da odemo u IT podrucje:
npr. uredno se skoro u svakom inf. ducanu nudi PC kuciste za 3000kn iako imas sa napajanjem za manje od 300kn, bolje napajanje kosta oko 1000kn iako, ponavljam, imas iste zajedno sa kucistem ispod 300, prodaju se i sistemi hladjenja (vodeni, zracni ili heatpipe setovi za north/southbridge, hardove, memorije, procesore i naravno graficke k.)i mogu te olaksati za vise tisucha kuna, iako sa svakom komponentom, i kucistem dobijas ventilaciju i hladjenje, graficke (i to ne profi, nego "gamer enthusiast") te mogu unazaditi i za 5000 kn, maticne(recimo neke fatality ili black pearl klase) preko 4500kn, procesori fx i extreme klase (dakle ne racunajuci opterone i xeone) se uredno prodaju i u cijeni preko 8000kn, Imas laptope preko 20 tisuca kuna redovno, imas za kupiti MacPro komp za 35000kn, pa kako im se to onda isplati nabavljat i sad nitko nebi kupio ddr3 ram, posebno ako ga novi intel p35 chipset uvjetuje? Ja mislim da je ipak zavjera u pitanju;)