3DHR.net

3D total gallery - pomozite kolegi osvojiti nagradu mjeseca :)

Offline Dmitrij

• Hero Member
Bok! Neki dan sam uspio rad progurati u 3dtotal galeriju, i sada je u tijeku glasanje za rad mjeseca. Ako vam se sviđa molim vas glasajte, ako vam se ne sviđa razmislite o glasanju svejedno s obzirom da to nije bio ni moj prvi izbor oni su odabrali baš njega, a ako bi osvojio nagradu mjeseca značilo bi da bi dobio i veći spotlight na ostale radove a možda vam se koji od njih sviđa :) Trudim se godinama uopće ući u galeriju pa tko zna kad će biti slijedeća prilika, zato ovako besramno (dobro s određenom količinom srama ipak) tražim glasove. Ako vam se baš ništa moje ne sviđa nemojte glasati bezveze :)

Za glasanje ne treba biti registriran na forum, a možete dati svoje zvjezdice ovdje: http://www.3dtotal.com/index_gallery_detailed2.php?id=6696#.VXk2s_mqpBc

*ako date pet zvjezdica dobijem više bodova, ako ih date manje dobijem manje bodova, ali prosjek ocjene ovdje nije bitan samo količina bodova od glasova.

Glasajte s mobitela, kompjutera, javite užoj i široj rodbini, 1 IP adresa = 1 glas :D

Neizmjerno vam hvala!
« Last Edit: June 11, 2015, 09:34:06 AM by Dmitrij »

Offline Lewis

• Hero Member
    • Lewis Design