3DHR.net

Posao, freelance, njemacka Firma , 3dsmax Animacija , Vray

Offline Goran Jamicic

• Sr. Member
    • Portfolio
Dobar dan,

Prvo da se predstavim : Zovem se Goran Jamicic i radim kao Senior 3d Artist u jednoj njemackoj Firmi. Moj team pored slika, producira Animacije , uglavnom tehnickog karaktera. Ponekad nam je potrebna pomoc izvana jel sa nasim resursima nemozemo odraditi sav posao. Interesira me dali postoji interesa medu 3dAristima na ovom forumu da nam ponekad pomognu u nasem poslu. Potrebno je znanje animiranja u 3dsmax-u i znanje Vray-a, obladavanje sa Chaos Phonix isto nebi bilo lose ali nije nuzno.
Moram napomenuti da se ne radi o jednom jedinom projektu nego o jednoj moguce duzoj suradnji, jel cesto imamo spice u godini gdije moramo posegnuti za vanjskim resursima.
Za rad vam nije potrebno imati svoju opremu ili svoje programe. Radi se preko remota , ali u jednom sistemu koji brzinom ne zaostaje od rada lokalno na vasem kompjuteru. Jedino je potrabna stabilna Internet veza sa min. brzinom downloada od 5Mb/sec.. Posao se placa po satu, ja odredujemo koja kolicina sati je potrebno za odredeni posao. U svakom slucaju ako imate interesa i ako mislite da mozete kvalitetom i ozbiljnoscu ponuditi kvalitetnu uslugu molim da mi se javite na E-Mail : goran.jamicic@render2cloud.de , posaljite kratak zivotopis i posaljite link na radove koje ste zasada  napravili. Kako bi vam dao uvid o kakovoj vrsti filmovima i kojoj kvaliteti je rijec saljem vam link sa slicnim radovima. http://stollvongati.com/de/ , za  komunikaciju nije potrebno znanje engleskog ili njemackog, posto cijela komunikacija ide direktno preko mene.

Hvala za citanje

Goran Jamicic

Offline Ivica Horvat

• Hero Member
Dobra prilika. Daj samo preciziraj, tražite generaliste ili modelere, simulatore, riggere, light/shading mahere ?
doh!