3DHR.net

MaxScript Rollout Handler Exception

Offline dovla zaba

• Full Member
Pokusavam koristit "Render to Texture" i kad stisnem na onaj "Pick" izbaci mi ovaj error.
Nemam nikakve skripte ili addone max je cist.

Offline Dejan Kober

• Administrator
  • Hero Member
  • 3d studio max
    • DD3D Studio
Znale su mi se događat takve stvari sa razno raznim opcijama u max-u (bez nekog pravila)... Ali većinom je to bilo jednokratno; sljedeći put kad bi probao istu stvar, nije se dogodio error...
Generalno, fakat nemam ideju što bi bio ovdje problem...

Ako ti se ponovi, može malo više podataka? npr. kakav objek timaš selektiran (za koji misliš bake-at texture) i sl.
Malo nas je, a'l nas ima!
DD3D d.o.o.: http://www.dd3d-studio.com/

Offline dovla zaba

• Full Member
Znale su mi se događat takve stvari sa razno raznim opcijama u max-u (bez nekog pravila)... Ali većinom je to bilo jednokratno; sljedeći put kad bi probao istu stvar, nije se dogodio error...
Generalno, fakat nemam ideju što bi bio ovdje problem...

Ako ti se ponovi, može malo više podataka? npr. kakav objek timaš selektiran (za koji misliš bake-at texture) i sl.
Probao sam doslovno bake-at sve kad mi nije radilo na modelu koji mi je trebao...znaci ono najednostavnije tipa kocka na kocku itd. Radio sam to stotinu puta. Kako se sam od sebe pokvari...?! Uglavnom cu kasnije napravit novu instalaciju 3dsmax-a mozda se popravi...u međuvremenu krenuo sam ispocetka i izbacio 3dsmax iz workflow-a...jednostavno da mi se to dogodi jos jednom kupio bi avionsku kartu i odletio do njihovog centra i par pljuski bi palo. Prije nego sam postao ovdje...jedno cuku sam na google-u proveo trazeci rjesenje...jel mi je bila hica...cjeli dan sam proveo da zavrsim taj model i bake mi je bio zadnji korak. Katastrofa ::)