3DHR.net

3DSMax2014... utisci?

Offline Ivica Horvat

• Hero Member
scenu koju vrtim na 10-ak fpsa u 2012 (jea, ludilo), 2013 vrti na ispod 1. Doslovno katastrofa.
Kod mene obratno, 12ica je bila katastrofa a 13 duplo bolje radi.
Zna to totalno ovisiti o čudnoj kombinaciji hardvera koja je čista lutrija da se poklopi.
No to je sa skoro svakim kompleksnijim softverom. Činjenica je da smo mi max shvatili kao alat
koji kad radi za ono što ga koristimo, dakle neki uski specijaliziran posao, ne popravljamo:)
Jednostavno je preriskantno čovjeku usred nekog posla zaglaviti sa poluispravnim alatom.
Ja recimo imam dosta solucija i scena sa "starim" reactorom,
kasnije se sjetili to izbaciti, i staviti totalno drugi MassFX, pa ne samo da mi znanje reactora
ne služi, nego i scene iz starih maxova, nula bodova(?)
Jako malo ljudi ovdje ima neku subscription pretplatu da bi mogao zvati Autodesk
i ****** im rodbinu uz plač u glasu:) Ok Toni može gnjavit, on će nam reć što se isplati:)
doh!

Offline Denis Ivanković

• 3D Modeler
  • Hero Member
    • Denis3D
Hehe, ja sam zaglavio na Max-u 2012. Doma i na poslu mi radi super! :)
Ali da, Autodesk je malo...
Bas mi je neki dan pricao kolega na poslu kako je kontaktirao Autodesk radi nekog bug-a u FBX exporteru, a odgovor je bio;
"Ok, popravit cemo to u 2014" :)

Offline Ivica Horvat

• Hero Member
Hehe, ja sam zaglavio na Max-u 2012. Doma i na poslu mi radi super! :)
Ali da, Autodesk je malo...
Bas mi je neki dan pricao kolega na poslu kako je kontaktirao Autodesk radi nekog bug-a u FBX exporteru, a odgovor je bio;
"Ok, popravit cemo to u 2014" :)
Ma da? Ček, što, potpuno su odustali od zakrpa, patcheva, service packova? Ma nemoguće.
doh!

Offline Denis Ivanković

• 3D Modeler
  • Hero Member
    • Denis3D
Ma ne, nisu odustali od toga. Nego mi je pomalo smijesno kako tako neki bzvz bug ne zele pofixat nego "bit ce u 2014", i onda ajmo dat 20k kuna :)

Offline Ivica Horvat

• Hero Member
Ma mislim da je to netko bubnuo tamo da nagovara ljude da kupuju
nove verzije. Bugovi se AFAIK rješavaju u izdavanjima zakrpa, top nisu i nemogu
biti "featuresi" za novu verziju. Jedino, moguće -
sad nisam provjeravao, moguće da više ne rade na popravljanju bugova starije verzije,
a jasno od prije mjesec dana sve osim maxa 2014 je "stara verzija", što
bi isto bilo krajnje bezobrazno, ako je to na stvari.
doh!