3DHR.net

Pomoć 3dsmax

Offline Dzonjani

• Newbie
  • *
Pozdrav svima..

Novi sam član na forumu. Želja mi je baviti se ozbiljno 3d crtanjem, prvenstveno arhitektonskim modeliranjem. Što se tiče 3d crtanja, znato sam savladao autocad, ali sada želim probati raditi u malo boljim programima kao što je 3ds max.

E sad, imam jedno pitanje, pa ako mi netko može malo pomoći. Naime, našao sam jednu knjigu pa ako netko ima iskustva sa istom, ili ima neku bolju literaturu za preporučiti totalnom početniku u 3ds max-u. Premda kod kuće posjedujem 3dsmax 2012, a na knjizi piše "osmica" dal se isplati kupiti ili potražit ipak neku bolju..

Hvala.

ps. evo linka za knjigu http://www.rasprodaja-knjiga.hr/svi-naslovi/3ds-max-8/

Offline kiko

• Sr. Member
Imam ja tu knjigu..Prošao sam prvih 20str. i zatvorio ju..Jednostavno nema smisla potratiti brdo vremena na nju kad na imaš na youtube-u tutorijala koliko ti srce želi i naučit češ puno prije i više..Knjiga i nije nešto posebno, al dobro dođe pogledat neke stvari..

Offline Dzonjani

• Newbie
  • *
Imam ja tu knjigu..Prošao sam prvih 20str. i zatvorio ju..Jednostavno nema smisla potratiti brdo vremena na nju kad na imaš na youtube-u tutorijala koliko ti srce želi i naučit češ puno prije i više..Knjiga i nije nešto posebno, al dobro dođe pogledat neke stvari..

Ok, hvala na odgovoru..