E, ja sam skinuo neki dan, al sam tek maloprije isprobao.
Izgleda fora, pogotovo otvoreni dio da tenkovima; na tome sam se i najduže zadržao; prvo sam regularno prošao level, onda se malo vozikao naokolo sa tenkom i uspio ga razbiti, a onda sam se prešetavao naokolo, te uspio i ubiti sam sebe

A onda sam odlučio se popesti na ova okolna brda, što mi je nakon pola sata skakutanja i uspjelo

Nego, par savjeta;
- ako možeš, probaj napraviti da neprijatelju u zatvorenim prostorima, ne počnu pucati po tebi dok si u drugoj prostoriji; tako se izgubi element iznenađenja, jer unaprijed znaš da nekog ima tamo.
- znam da je ovo još debela test verzija, ali malo se potrudi više oko textura i samih izgleda prostorija; previše se određeni elementi ponavljaju, a opet ima dijelova koji totalno odskaču od ostatka, bez nekog vidljivog smisla; pokušaj si odrediti neki jedinstveni stil, te onda raditi varijacije unutar tog stila, a drastične promjene vizualnog stila pokušaj nekako opravdati (ulazak u novu zgradu, novo područje i sl.).
- zatim, probaj raditi tako da svaka prostorija ima svoje zidove i stropove, tj. da budu zatvoreni i spojeni polygoni, jer je na dijelovima očito da više prostorija dijeli isti strop ili pod, jer određeni svjetlosni efekti "probijaju" iz susjednih prostorija. To ti možda i riješi problem sa AI koja te detektira iz susjednih prostorija.
- dijelove na koje igrač nebi smio doći ogradi nekako i spriječi ulazak na njih, jer tako ostavljaš mugućnost da se izađe izvan zacrtanih okvira (npr, ono što sam spomenuo sa penjanjem na planine). Ali opet nemoj previše zatvoriti levele; ostavi određenu (barem prividnu) slobodu kretanja
- kod prostorije di imaš na podu vodu i one nekakve ventilatore po kojima skačeš, napravi ili da je voda smrtonostna (napraviš ju da izgleda ko neka kiselina) ili napravi negdje neku rampu po kojoj se može igrać vratiti na početnu poziciju, jer mi se dogodilo da sam pao u vodu i nisam mogao van. Jednom sam restartao level, a treći put sam nekako slućajno skočio i valjda zakaćio jedan od onih ventilatora koji me onda katapultirao van iz te vode, ali mi je trebalo par trenutaka da skužim di me bacio, te da li sam završio tamo di sam planirao.
Uglavno, pazi da eliminiraš takve situacije di igrač ostane "zacvikan"; ili da umre (i ponovno pokuša) ili da može doći natrag na početnu poziciju.
- one strelice po zidovima i podovima su korisne, jer te navode di treba ići, ali bi bilo bolje da ih makneš, a levele napraviš tako da nema "skrivenih" ili nejasnih puteva. Ovako sa strelicama ispada ko da te netko vodi za ruku. Zanimljivije je kad sam otkriješ di moraš ići, ali za to leveli moraju biti tako konstruirani da igrać ne luta previše. Npr; kod ulaska u neku prostoriju, pokušaj napraviti izlaz iz te prostorije tako da je relativno lako vidljiv, ali možda ne i lako dosežan (npr. vidiš izlaz, ali su ti neke prepreke između tebe i njega; neprijatelji ili rupa ili nešto drugo, što moraš proći da bi došao do tamo).
A za slučajeve di izlaz nije lako vidljv, možeš koristiti i mamce koji će navesti igraća prema tom izlazu; tipa neprijatelj kojeg treba uništiti, svjetlosni efekt, nekakav pickup (oružje ili health) i sl.
- onaj tenk je fora, ali je premočan; prvo, oružje ubija druge tenkove sa jednim metkom, a drugo, taj metak leti pravocrtno, tako da nije gotovo nikakav izazov iz velike udaljenosti uništiti protivničke tenkove. Ako možeš, napravi da metak opada sa udaljenošću, tako da treba malo skilla za uništiti dalje neprijatelji.
- i zadnje, također vezano za tenk level i prijašnji komentar; malo sakrij neprijatelje tako da nisu baš vidljivi iz daljine, jer ih odmah spaziš i lako ih je uništiti. Stavi da budu negdje iza čoška, sakriveni nekim zidom i sl.
Uglavnom, svaki level mora biti izazovan i relativno težak, ali ne opet previše da ljudi ne odustanu, a opet, ako je prelagano, onda nije gušt.
P.S. pazi na orjentaciju normal mapa; ako pogledaš na slici br. 2 koju si attachao, ovi elementi na podu bi trebali "stršati" van, ali djeluju kao da su udubljeni.