3DHR.net

Natječaj za izložbu Klusteri Kreativnosti: Blender kolaboracije

Offline Tin Talijan

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *
    • Posts: 525
  • : I Reject Your Reality and Substitute My Own :
Pozdrav!
Dobio sam poruku na Facebook-u prije nekoliko dana pa samo prenosim.

Galerija Nano i projekt Klusteri kreativnosti pozivaju sve korisnike Blendera neovisno o razini znanja i iskustva, godina i spola, iz regije da se prijave na natječaj ‘Klusteri Kreativnosti: Blender kolaboracije’ sa svojim radom nastalim korištenjem Blender 3D aplikacije. Uz sami rad u obliku: slike, videa, 3D modela, igrice, integrirane multimedije ili bilo čeg drugog neophodno je priložiti na uvid i finalni .blend file i dva iz faza skice i pred- finalnog razvoja modela. Radovi pristigli na natječaj će biti selektirani za izložbu koja će biti postavljena on-line i u fizičkom prostoru Galerije NANO u Zagrebu (u prosincu 2010), te u užoj selekciji prezentirani u programu net kulturnog centra MaMa u Zagrebu (tijekom izložbe). Autori radova zadržavaju autorska prava na rad ali moraju finalne .blend fileove dati pod neresterktivnom Creative Commons licencom koja omogućuje nekomercijalno i slobodno izlaganje radova, te korištenje u pedagoške svrhe i promociju Blendera.

Tri autora sa Hrvatskim državljanstvom ili prebivalištem u Hrvatskoj će biti dodatno nagrađena poticajnim nagradama. Stručni žiri u sastavu Martina Mezak (voditeljica Galerije Nano), Miro Brozović (3D designer i Blender pedagog) i Željko Blaće (pokretač projekta Klasteri kreativnosti) će po prispjeću radova odlučiti koji će radovi biti nagrađeni sa tri nagrade u različitim kategorijama. Kriteriji za prosudbu će uključivati kreativnost, tehničku izvrsnost izvedbe, atraktivnost sadržaja i kolaborativnu kvalitetu (da li je rad nastao u kolaboraciji i kakvoj). Uz ove nagrade on-line glasanjem i komentiranjem će i publika moći odabrati najpopularniji rad na izložbi.

Podršku projektu su iskazali: Ministarstvo Kulture RH, Grad Zagreb, projekt TOSMI i agencija pr0be, te partneri Galerija NANO i Multimedijalni institut. Autori će radove moći predati isključivo web formularom od 1.11. do 1.12.2010. sa web adrese Galerije NANO (http://www.artenativa.hr/). Za više informacija pošaljite email na blender@pr0be.info


Eto, Blenderovci navalite!   ;)

Čini se da su dizajneri web stranice htjeli izazvati epileptičke napade LOL!  :D
« Last Edit: November 07, 2010, 02:37:12 PM by Tin Talijan »