3DHR.net

Video post renderanje

Offline Mate Maksan

  • Hero Member
  • *****
    • Posts: 1788
  • fanatic
    • moja birtija
Pozdrav ljudi!
Radim animaciju, i sad imam svijetla na koja sam dodao glow efekt u Video post-u i efekte (u Enviromentu) i sad kad renderam renederaju se samo oni dodani u Enviromentu, renderanje startam iz Video posta ali ne kuzim zasto mi nece rendera normalno, tijekom renderanja se taj glow vidi ali kad startam animaciju nema ga...
HELP PLIZ!! ASAP ???


Offline Dejan Šparovec

  • Wielder of the Force
  • Pobjednik natječaja
  • Hero Member
  • *
    • Posts: 1635
  • not enough mana
Hmm.. zvuči mi poznato zapravo.. Uglavnom rendao si iz video posta jel? Ono execute sequence.
A da probaš rendat u odvojene sličice (kako je i inače pametno renderirat animacije, a ne direktno u avi file) ? To kao i inače namjestiš u render dialogu, samo odabereš neki format kao što je targa npr. najbolje.


Offline Mate Maksan

  • Hero Member
  • *****
    • Posts: 1788
  • fanatic
    • moja birtija
Da renderao sam iz video posta...

Pokušat ću ovo što s savjetova pa ću javit TNX!


Offline Mate Maksan

  • Hero Member
  • *****
    • Posts: 1788
  • fanatic
    • moja birtija
Evo riješeno....  Ja sam prvo spremao kao .mov file i nije radilo, nakon toga sam spremio kao targa i opet nije radilo, onda sam spremio kao .a avi i onda je radilo  8) 8)


Offline Dejan Šparovec

  • Wielder of the Force
  • Pobjednik natječaja
  • Hero Member
  • *
    • Posts: 1635
  • not enough mana


Offline Mate Maksan

  • Hero Member
  • *****
    • Posts: 1788
  • fanatic
    • moja birtija
LOL, smiješno ali ovaj problem mi se opet ponovio, u video postu se sve renderalo osim glow efekta, problem sam riješio tako da sam doda još jedan isti glow efekt  :D  :D i sad radi pa eto ako budete imali ovakav problem pokušajte riješit na moj način  :D :D  ???