3DHR.net

"Rivendell" projekt - opće rasprave

Offline Dejan Kober

• Administrator
  • Hero Member
  • 3d studio max
    • DD3D Studio
Danas je Dimitrij radio, onak za svoj gušt, glavu od Fell Beast-a; one leteće beštije koju jašu Nazguli:

Pa mi je poslao model, kojeg sam malo izanimirao (u attachmentu).
Nakon toga mi pala na pamet ideja da na kraju animacije stavimo tog jednog Nazgula koji doleti na toj beštiji i sleti na krov od jedne zgrade :D

Dakle, posljedica toga je da Dimitrij radi sad model kompletne beštije :D

P.S. i da; znam, znam.... opet smo se zaigrali i znam da imamo druge hitnije stvari za napraviti, ali bit će sve napravljeno .... :D
« Last Edit: February 16, 2010, 06:00:01 PM by Dejan Kober »
Malo nas je, a'l nas ima!
DD3D d.o.o.: http://www.dd3d-studio.com/

Offline Aleksandar Ribar

• Sr. Member
    • galerija
Hehe, motion je super. Ja sam za, malo bude zeznuto, al sve se moze. BTW, dejane, koji test render scene da padne svima bi dalo motivacije.
Simpson, eh?!

Offline Dmitrij

• Hero Member
Ovak izgleda prvi wip (to što je Dejan super animirao!!! :) ), nekih par sati rada. Nadam se sutra napraviti tijelo do te razine detalja pa onda još sve proći sa više detalja.

Offline marin vesanovic dvornik

• Sr. Member
danas sam baš pregledao većinu wipova i moram priznat da vam dobro ide, pogotovo s obzirom na to da većinom radite preko foruma. kad bi se okupili kako treba... ma zavidili bi vam i ovi iz industrijal lajt i međika  ;)

Offline Tomislav Damjanović

• Administrator
  • Hero Member
danas sam baš pregledao većinu wipova i moram priznat da vam dobro ide, pogotovo s obzirom na to da većinom radite preko foruma. kad bi se okupili kako treba... ma zavidili bi vam i ovi iz industrijal lajt i međika  ;)

a nisi ni ti nimalo los
http://primagen.3dhr.net/galerije/fantazije/4097_isengard/

Tower je preodlican,, imash vremena (volje) da se malo ukljucis u Rivendell projekt?

Offline marin vesanovic dvornik

• Sr. Member

a nisi ni ti nimalo los
http://primagen.3dhr.net/galerije/fantazije/4097_isengard/

Tower je preodlican,, imash vremena (volje) da se malo ukljucis u Rivendell projekt?

ma već bi se uključio da imam vremena!  ;)

Offline Tin Talijan

• Global Moderator
  • Hero Member
  • *
  • : I Reject Your Reality and Substitute My Own :
Stvarno je ružna ta beštija, vidio sam da ga jašu oni neki likovi ludi, u kapuljačama, to bi bilo odlično za napraviti, onako, malo horor  :D :D

Offline Dejan Kober

• Administrator
  • Hero Member
  • 3d studio max
    • DD3D Studio
E, samo jedna napomena; ovaj projekt nije zaboravljen, iako sad malo stoji, jer stvarno nemam vremena u zadnje vrijeme.... Evo, sad je nedelja 5:20 ujutro, a ja sam prije 10 min došao doma s posla; a došao sam na posao u subotu u 8:00h.... :(
Čim porješavam ove hitne stvari (uplodat ću animaciju od ovog projekta čim bude gotova), bacam se natrag na ovo, a nadam se da i vi ostali skupa samnom. ;)
Malo nas je, a'l nas ima!
DD3D d.o.o.: http://www.dd3d-studio.com/

Offline Aleksandar Ribar

• Sr. Member
    • galerija
Jasno dejane, ja sam pretpostavio da si valjda zatrpan poslom. Svi smo, a i doba je ispita na faksu. Ugl kad uhvatis vremena i ja cu :D
Simpson, eh?!

Offline Tin Talijan

• Global Moderator
  • Hero Member
  • *
  • : I Reject Your Reality and Substitute My Own :

Offline Aleksandar Ribar

• Sr. Member
    • galerija
Pa normalno da smo spremni. Imamo super potencijal. Po mojem mišljenju, modeli su odlicni, jedini problem je razlika u softveru u kojem radimo, ne u modeliranju, nego rgb informacija (teksture treba uskladiti; gama, zasicenje, konstrast, svjetlina). ALI, ako i s time nismo savrseni, sve je u postprocesingu, trebamo se nakon neke test animacije/rendera svi primiti postworka (konkretno mislim na color filtriranje) pa svaki najbolji odabrati za odredjeni shot. Jer u postprocessingu se rade čuda, da sve dobi onaj realni magični štih.
Simpson, eh?!

Offline edo009

• Sr. Member
Evo ja max nisam stigo upalit vec mjesec dana. >:( Al cim ga upalim nastavljam s ovim!

Offline Mladen Beraković

• Sr. Member
Htio bih napomenuti da ima igra LOTR: Conquest i ima misija u kojoj kao Sauron ideš po Rivendellu i ubijaš vilenjake i hobite. E sada možda je on rađen po nacrtima, pa bih mogao dodati još koju sliku kolekciji? :)