razlicitih ali potpuno razlicitim projektima gjd eje vjeruj mi potrebna prilicno velika kreativnost. Kada si vidio da je Kizo dobio prvu nagradu na natjecaju na evermotionu rekao si da oces intervju sa Kizom, a ja ti mogu reci da je on potrosio manje od tjedan dana da isproducira tu scenu, sad je moje pitanje tebi sta bi bilo da ju je radio mjesec ili dva i da je strika samo po njoj kao sto ti strikas u svom uredu po zelenilu samo... razmisli si malo o tom! i daj malo jebenog respekta.
Deane, a i ostatak ekipe, molim vas da u vasim komentarima izbacite blur iz razgovora, jer moja misljenja nisu misljenja moje firme. Stoga, bas kao sto religijsko politicko opredjeljenje stavljamo izvan konteksta, ostavite i moju firmu.
Necu se vise vracat na temu jer smo vecinu rekli, presiroko ici i usporedjivati sa drugim djelatnostima nema smisla jer se razvodni rasprava.
Ja sam jos za interview, jer je u dometu arh kizo bar neko osvjezenje ... vecina aviz radova uopce i ne dobiva komentare po galeriji, koliko sam primjetio, dok tehnicki inferiorniji radovi sa nekim duhom cesto dobivaju kritike, prijedloge, pohvale.
Respekt da, sa tehnicke strane, iako ne kao prema jednom 3D Generalistu tipa Brajan, a kreativni daleko zaostaje za tehnickom linijom. Jer sloboda izrazavanja nije brkanje pojmova vec plodno tlo za kreativne ideje.