Prvo da se ispričam što se slabo javljam; imam neke obaveze koje mi ostavljaju jaaakooo malo vremena za 3dhr....
Drugo, htio bi se zahvaliti svima koji pomažu oko ove izložbe i svima koji su dali tu neke svoje prijedloge radova za uključiti u izložbu.
Naravno, ova izložba nije nikako natjecateljskog karaktera, nego joj je cilj malo približiti 3D ljudima koji se ne bave 3D-om. Tako da je i sam koncept izložbe formiran upravo tako kako ste spomenuli u nekoliko prijašnjih komentara; grupirati radove u par kategorija, tako da se prikaže primjena 3D-a i sva njegova raznolikost i unikatnost.
Cilj ovog vašeg odabiranja je da mi lakše izaberemo nekih 25 radova koje ćemo uključiti u ovu prvu izložbu; za sad nažalost samo toliko, jer nam toliko buđet dozvoljava, ali ovo je prva i probna izložba, koja nikako neće biti i zadnja, tako da će broj radova za svaku sljedeću rasti.
Nažalost, zbog nedostatka prvenstveno vremena, ova izložba neće biti baš onakva kakvu smo planirali i u jednom trenutku smo skoro i odustali od toga (hvala ekipi koja je urigirala i potaknula daljnji rad na pripremama), ali poslužit će kao dobra praksa i uvid u sve ono što moramo odraditi i pripremiti za narednu izložbu.
Što se tiče odabira radova; od ovih vaših prijedloga ćemo odabrati 25 radova (možda i više; moglo bi se iskombinirati nekoliko radova manje rezolucije na jedan A3 papir) i svakog autora pojedinačno još kontaktirati da prvenstveno zatražimo dozvolu za izlaganje, ta da nam pošalje svoje podatke i možda dodatni komentar tako da možemo i to staviti pored svake slike.
Slike ćemo grupirati u nekoliko kategorija, kao što ste i vi tu predložili, tako da posjetitelji lakše steknu dojam o primjeni 3D-a.