3DHR.net

Problem s upladom slika

bajt · 25 · 5705

Offline bajt

• Sr. Member
kao prvo - svaka cast na novom sajtu - genijalan je, super izgleda, zanimljiv....ma sve je savrseno

a sad problem - pokusavam malo organizirati galerije i dodati neke radove - ali mi nece uplodat sliku
jel problem velicina slike? slika je velika 1000*1414 px
trazio sam po faq odgovor na pitanje kolika je max velicina slike, ali nema odgovora na to pitanje
i da...ispunio sam sve kategorije koje imaju *

Offline Tomislav Damjanović

• Administrator
  • Hero Member

Offline bajt

• Sr. Member
ok, probat cu jos jednom
a sta ak mi ne uspije? - da radim novi profil il sta?

Offline Ivan Vuzem

• Authorized Rhino Trainer
  • Administrator
  • Hero Member
    • GEM-CAD

Offline Josip Šokčević

• Full Member
Što bude točno? Vrati na prethodnu stranici ili ne može dodati rad? Sad sam preko FTP-a podesio permisije, možda je to bio problem.

Offline bajt

• Sr. Member
evo probao sam sad jos jednom i nece
stisne onu tipku "objavi rad" i stranica mi se samo refresha i to je to - svi opisi mi ostani netaknuti, ali mi se ono polje gdje odabirem renderirani prikaz izbrise (izbrise mi sliku koju sam odabrao za upload)

Offline Josip Šokčević

• Full Member
evo probao sam sad jos jednom i nece
stisne onu tipku "objavi rad" i stranica mi se samo refresha i to je to - svi opisi mi ostani netaknuti, ali mi se ono polje gdje odabirem renderirani prikaz izbrise

ajd molim te opet to napravi, umjesto da te vrati, ispisat će ti par brojeva pa mi to kopiraj.

Offline Josip Šokčević

• Full Member
broj - 107

Da li je fotografija u jpg, png ili gif formatu? Ako nije, ne može se uplodat. Ako je, probaj opet - sad ćeš dobit više informacija pa postaj sve na forum :)

Offline bajt

• Sr. Member
slika je u *.jpg formatu
text koji mi se sad pojavio:

Debug kod: 107
Ukoliko se poruka konstanto pojavljuje, javite nam se na forumu.
Array ( [naziv] => Cavour Writing Desk - Plakat 1 [kratki_opis] =>
Kada bi me netko iz Zanotte trazio da izmodeliram Cavour Writing Desk i napravim prezentaciju u obliku plakata - ovako bi ja to napravio

[tagovi] => [primarni] => 1 [sekundarni] => Array (
  • => 2 ) [kategorija] => 8 [credits] => [dozvoli_komentiranje] => 1 [portfolio] => 1 [modeliranje] => 1 [teksturiranje] => 1 [osvjetljenje] => 1 [opci_dojam] => 1 [renderer] => [renderer_verzija] => [renderiranje_sati] => [renderiranje_minute] => [renderiranje_sekunde] => [ime_galerije_za_dodati] => [galerija] => 982 [old_galerija] => [id] => [old_naziv] => [objavi] => Objavi rad ) Array ( [original] => Array ( [name] => Cavour Writing Desk - Plakat 1.jpg [type] => image/pjpeg [tmp_name] => /tmp/phpUY1uIV [error] => 0 [size] => 655652 ) [wire] => Array ( [name] => [type] => [tmp_name] => [error] => 4 [size] => 0 ) [shaded] => Array ( [name] => [type] => [tmp_name] => [error] => 4 [size] => 0 ) [thumb] => Array ( [name] => [type] => [tmp_name] => [error] => 4 [size] => 0 ) )

Offline Josip Šokčević

• Full Member
Nažalost, greška nije do stranice ili servera. PHP nije dobio datoteku (greška: Value: 4; No file was uploaded) i ne može je obraditi.
Možda neki program koristi tu već datoteku, možda je u međuvremenu promjenila lokaciju... Probaj je urediti pa je spremit pa opet uploadat.

Offline bajt

• Sr. Member
ok, sejvat cu je pod drugim imenom i stavit na drugi hdd

jel mozda moj antivirus zajebava? bum i njega zgasio

Offline Josip Šokčević

• Full Member
ok, sejvat cu je pod drugim imenom i stavit na drugi hdd

jel mozda moj antivirus zajebava? bum i njega zgasio

Moguće, nešto na tvom kompu blokira datoteku - sad što je ne mogu znati.