3DHR.net

Tutorials...

Marko · 7 · 1700

Offline Marko

• Newbie
  • *
Blize se Bozicni praznici  .Zelim iskoristiti sto kvalitetnije to vrijeme da naucim nove tehnike modeliranja...
Trazim tutoriale u kome se opisuje modeliranje motora ( motocikla ), auta.

Pozdrav svima :)

Offline Lewis

• Moderator
  • Hero Member
  • *
    • Lewis Design
Imas moj free Cobra mustang tutorial na foundation3d.com. Star je ali se jos uvijek moze primjeniti i u najnovijem LWu :D :).
--------------------------
Lewis
www.lewis.tomsoft.hr
----------------------------

Offline Marko

• Newbie
  • *
Grrrrr...Moram postat 6 puta prije nego li mi tutorial bude dostupan za download. >:(
Ima mozda kakav alternativni link??
Ako nema,potrudit cu se da postam nekoliko puta :)

Offline Lewis

• Moderator
  • Hero Member
  • *
    • Lewis Design
Nema alternativno link ali zato imas u forumu HTML verziju :). Za PDF moras postati malo aktivan clan da bi imao pristup downloadu tj. tih 6-7 postova unutar 2-3 dana. S obzirom da se spremas raditi za praznike nije onda neki problem ionako je ovaj tjedan jos uvijek radni :D :D. BTW PDF ti je oko 100MB tako da se pripremis ;).
Lewis
www.lewis.tomsoft.hr

Offline tommy5

• Sr. Member
    • tommy5 graphic lab
Jao Lewise znaš ti kolko sam ja taj tut skidao! Ručno sve 62 html sekcije iz explorera, pa onda svaku sliku posebno! Jer je IE sejvo samo thumbse automatski.
I to sa starog lwg3d sajta! Više ga se skoro i ne sjećam. Bilo je to negdje prije 5-6 godina..

Offline Lewis

• Moderator
  • Hero Member
  • *
    • Lewis Design
E a znas ti koliko sam ga ja PISAO i uploadao na 28000 kbps :) :). 5 mjeseci 792 slike u upload spor ko puz :). A godina je bila 2001/2 :).
Lewis
www.lewis.tomsoft.hr

Offline tommy5

• Sr. Member
    • tommy5 graphic lab
E a znas ti koliko sam ga ja PISAO i uploadao na 28000 kbps :) :). 5 mjeseci 792 slike u upload spor ko puz :). A godina je bila 2001/2 :).

mogu mislit :D
živio care!