...jel se tko poigrao njime? Evo ja maloprije.
Onaj 3d rusvaj po strani, ali svidja mi se nova mogucnost rotiranja slike dok se crta po njoj...
To je prije bilo po raznim paint programima, super da su u Photoshop unijeli radnu rotaciju podloge.
Druga super stvar je vec spominjani content aware scaling, napravio sam malu probu, stvarno
radi bez shavova resizanje, sam nalazi objekte i ne dira ih u slici.
Fore sa podrskom za grafickom karticom nisu mi nesto...ono kad skrolate sliku nastavi kliziti sama
sa nekom kao inercijom, i jednako tako je kod zooma. nista sto nam je trebalo, IMHO.
Naravno, sve su alate prestrumfali, maske i adjustmenti sad imaju svoje prozore,
ko i gomila preseta za kojesta, 3d zauzima cijeli stupac.
Sa dva klika se sliku pretvara u sfericni environment po kojem se moze ljuljati sa novom kamerom,
ima neki raytrace, ma svasta. Hvale se i nekim kvazi draganizer nabrijavanjem boja, zovu ga "vibrance",
nestao je Extract (pojma nemam gdje je i jeli uopce je), a naravno, stalno hoce na internet. svaki help je
putovanje na adobe sajt, ima se i jos nekih silovanja tipa "share my screen", onda ekstenzije kuler i connections.
Kuler sam uspio skuzit da je pun kolor preset kombinacija, da nebi neki trasher nedaj boze posvadio krive boje...
a ako bas i zapne, moze svoje nemoguce modni machak kombinacije boja odma shareat na svekolikom internetu... bljah...
jesam spomenuo da su oopet prestrumpfali design suchelja? E pa jesu