3DHR.net

Preglednici slika

tommy5 · 15 · 6335

Offline tommy5

• Sr. Member
    • tommy5 graphic lab
Do sada mi je irfanview bio jedan i jedini, nezamijenjiv. Brz, lagan, jednostavan i stabilan.
Faststone je isto oke, ali mi nije bio toliko fast.

Međutim, probao sam Picasu3 jer imam na poslu bazu od 25GB slika koju se često pretražuje.
Picasa je fenomenalna, kao album tj. katalog. Irfanovi thumbsi su mala beba naspram nje.

A uz picasu dolazi i Imageviewer, i skroz mi je dobar, još kad skužim kako ga bolje prilagoditi, mislim da bi irfan mogao lagano u zaborav...

Što mislite??

Offline Nikša Batinić

• Hero Member
  • pomalo :)

Offline Lewis

• Hero Member
    • Lewis Design
Mani je ACDSee 3.1 bio zakon dok nisam presao na ACDSee Pro2.0 (ovi prije su bili pre pre spori od verzije 4 pa na dalje pa sam se uvijek vracao na 3.1).
--------------------------
Lewis
www.lewis.tomsoft.hr
----------------------------

Offline Ivica Horvat

• Hero Member
Mani je ACDSee 3.1 bio zakon dok nisam presao na ACDSee Pro2.0 (ovi prije su bili pre pre spori od verzije 4 pa na dalje pa sam se uvijek vracao na 3.1).
potpisujem copy pejstom :)
A priznajem, nesto i ne eksperimentiram s tim tipom programa. Odkad sam prvi put poceo pregledavati slike acdseeom, i skuzio da normalno funkcionira i kao explorer, batch renamer i oce pregledat neki film da ga nemoram otvarat... nisam imao nikakvog interesa maltretirat i sebe i registry od rachunala raznim slicnim proizvodima. Tako i dalje koristim media player classic, a i muzku poslusam na nekom prastarom winampu i to je to.
doh!

Offline Alen Music

• Hero Member
  • Samouk
    • ides?!
pa eto meni XnView full ok, free...zadovoljan sam.
http://www.music-alen.com
Uzeo sam zelenu pilulu, di je kraj zečje rupeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee..........

Offline Tomislav Damjanović

• Administrator
  • Hero Member
Image Viewer (defaultni preglednik slika na Ubuntu)
albumi i slicne perverzije su mi totalno nepotrebni to si slazem sam fino po folderima a preglednih slika mi treba iskljucivo za otvaranje i listanje slika i nista drugo,,,,,,

Image Viewer je fino brz "oku ugodan" i nema nepotrebnih funkcija

Offline Zoki

• Sr. Member
CompuPic Pro
mi je nekako najbolje legao ima masu funkcija i stvarno je lagan za upotrebu

evo i link ako nekog zanima
http://www.photodex.com/products/compupicpro

Offline j3rk0

• Full Member
ja koristim AcdSee Pro 2
dali itko zna rijesit ovaj problem kod acdsee-a
dogada mi se samo kod nekih slika

Offline Ivica Đapić

• Full Member
Nisan zna di da stavim pitanje pa mi se ode cini najbolje znate li koji dobar preglednik slika a da uvjek stoji kao prvi otvoren prozor iznad svega tako da dok radim u zbrushu on stoji uvik otvoren iznad zbrusha?eto nadam se da ste razumili pitanje.
Kao primjer evo 3ds max ima svoj image viewer koji stoji uvik iznda otvoren dok bilo sta se radi u maxu.

Offline Anto Matković

• Hero Member
XnView star kojih 3 godine. U to doba je mogao vrtit HDR i prikazivat alfe, mogao se i postaviti kao prozor iznad svega, i besplatan je. Do sada mi se naprosto nije dalo probat nešto drugo, i ako vjerujem da i ostali imaju te funkcije.

Offline Doka

• Sr. Member
    • Porftolio
irfanview jer moze jer cita hdri i psd filove itd. sad vjerovatno i ostali to mogu :) a davno sam koristio acdsee, a pikasu sam isto malo nesto koristio.. vidjeh adobov bridge cs5 i moram priznat da izgleda primamljivo, nisam uopce obracao pozornost na taj app..
Por-fo-lje   
https://goo.gl/GCmQ6R

Offline Dejan Šparovec

• Wielder of the Force
  • Pobjednik natječaja
  • Hero Member
  • *
  • not enough mana
Ja doma koristim irfanview isto, koji je besplatan, navikao sam na njega i jednostavniji je, a na poslu imamo acdsee. Oba imaju mogućnost stajanja iznad ostalih prozora.. Nađeš negdje pod options/tools

Offline Ivica Đapić

• Full Member
I ja koristim irfanView.Evo skuzija sam tj. nasa sam mali programcic koji u windowsima omogucuje bilo kojem prozoru da bude iznad svih prozora!

Offline Goran Stanković

• Full Member
IrfanView. Zbog brzine i batch opcija. Ima li Picassa kakvih batch opcija?

Ovo mi se čini ok, je li to netko sprobo?

http://vray.info/reviews/pdplayer/
znr

Offline Vjekoslav Kiralj

• Hero Member
    • Kiralj3d