3DHR.net

3dhr majice?

Poll

Koja verzija majica ide u print

Majica s malim logom sprijeda i linkom na leđima
5 (83.3%)
Majice s velikom logom sprijeda i linkom na leđima
1 (16.7%)

Total Members Voted: 0

Voting closed: August 10, 2012, 07:24:37 PM

Offline Hrvoje Kmoniček

• Hero Member
  • Tride Studio
a gle, naručimo 500 komada, uzmemo mi koji hoćemo majice, platimo, a ostale za nove članove...heh
"911 emergency...there's a handsome guy in my bathroom...ooh...wait...cancel that..it's just me." -Johnny Bravo :)

Offline Dejan Kober

• Administrator
  • Hero Member
  • 3d studio max
    • DD3D Studio

Offline Hrvoje Kmoniček

• Hero Member
  • Tride Studio
e da, sad sam se sjetio. a kakve bi mi to majice. kratkih rukava, dugih, polo majice?? ako bi to brzo sredili onda bi bilo dobro sada uzeti dugih rukava pošto se bliži jesen i zia, a kasnije možemo onda uzeti krakih ili da uzmemo odmah i kratke i duge rukave??
"911 emergency...there's a handsome guy in my bathroom...ooh...wait...cancel that..it's just me." -Johnny Bravo :)

Offline Ivan Vuzem

• Authorized Rhino Trainer
  • Administrator
  • Hero Member
    • GEM-CAD
hehe, sad tu već padaju velike ideje. Ako se ide na varijantu debljih majca sa dugim rukavima, to je automatski cjena puuno veća. Ja opet nebi imao ništa protiv financirat si jednu il dve hoodie 3dhr majcu, no tu je riječ o nekih 500 komada??? Pa to ne da nećemo nikad sve ni podjelit, kamoli prodat (pa i nek je po nabavnoj cijeni). A nas par da plati 500 komada majci, hm, pa radije bi da te pare onda uložimo u plaćanje novog hosta, pa čak i servera!
Tako da definitivno takva organizacija ne dolazi u obzir.
Ako će biti išta od ovog, onda će se prvo novci skupljati, i nakon određenog broja će se ići u tisak...

Offline Hrvoje Kmoniček

• Hero Member
  • Tride Studio
hmm imaš pravo...a kako bi onda te pare skupljali, preko članarine il neke uplate...pa da lagano krenemo skupljat, ne mora to bit za majice, neg za 3dhr ako već neće bit majica uskoro, ali bilo bi stvarno lijepo da ih imamo :D

Offline Ivan Vuzem

• Authorized Rhino Trainer
  • Administrator
  • Hero Member
    • GEM-CAD
što se tiče skupljanja novca bez namjene, to nemože dobro završit. Tako da ćemo prvo sve organizirati što se tiče tiska i poštarine, prvo vidjeti tko sve želi kupiti majce, i kakve, nakon toga možemo vidjeti kolko će to sve koštati, i jel možemo dobit kakav popust na količinu.
Što se tiče te organizacije, ja bih rado, no imam prioritetnije zadaće za izvršit vezano za 3dhr, tako da prepuštam nekom drugom inicijativu.

Offline Mate Maksan

• Hero Member
  • fanatic
    • moja birtija
Ma ne triba komplicirat, obične majice kratkih rukava..otvorit ćemo topic za zainteresirane, vidit cijenu pa ako odgovara uzet ćemo..
možemo uplatit nekome na račun (ko bude to vodia) i eto  :)

Offline Tomislav Damjanović

• Administrator
  • Hero Member
ma nema to sad smisla raditi,,,,,,, zima samo sto nije,,,,,,, za iducu ljetnu sezonu cemo majice srediti ;)

Offline Dejan Šparovec

• Wielder of the Force
  • Pobjednik natječaja
  • Hero Member
  • *
  • not enough mana
...Ja opet nebi imao ništa protiv financirat si jednu il dve hoodie 3dhr majcu...

i ja bi :)

Offline Dejan Kober

• Administrator
  • Hero Member
  • 3d studio max
    • DD3D Studio
ma nema to sad smisla raditi,,,,,,, zima samo sto nije,,,,,,, za iducu ljetnu sezonu cemo majice srediti ;)
A i trebamo se dogovoriti kaj bi se tiskalo gore.... dakle samo za to će nam trebati do sljedećeg ljeta  ;)
Malo nas je, a'l nas ima!
DD3D d.o.o.: http://www.dd3d-studio.com/

Offline Hrvoje Kmoniček

• Hero Member
  • Tride Studio
pa valjd bi išao ovaj novi logo??

• Administrator
  • Hero Member
osim loga treba i nekakav slogan nabaciti

za LZS je isao TUX i slogan je bio "zatvorite prozore" (pod prozore se naravno misli na MS windows) i ispod je link sajta

e sad ovdje bi bilo dobro znaci logo + slogan + link sajta da ide na rukav majice

Offline Hrvoje Kmoniček

• Hero Member
  • Tride Studio
pa to sve imamo

logo naprijed, a na rukav ili iza na vratu www.3dhr.net i srce hrvatskih 3d artista...sad, ja bi volio da majica bude crna...a ovo ostalo zlatno....to mi nekak najljepša kombinacija...

• Administrator
  • Hero Member
pa to sve imamo

logo naprijed, a na rukav ili iza na vratu www.3dhr.net i srce hrvatskih 3d artista...sad, ja bi volio da majica bude crna...a ovo ostalo zlatno....to mi nekak najljepša kombinacija...

iduce sezone iduce,,,,,,, sad dok se dogovorimo oko boje, razmjestaja loga, slogana, linka...... nademo "pravu" tiskaru (ona u kojoj cemo najjeftinije proci) itd... ode nam ljeto,,,,,,  a duge rukave mozemo srediti malo kasnije kad zazimi ako bude veceg interesa za ovo ;)

Offline Lewis

• Hero Member
    • Lewis Design
Samo nemojte zaboraviti da sto vise logica/textova (rukav, ledja, fronta...) to vise love jer se stampa na vise puta/mjesta i nije bas jednostanvo. Ja sam nedavno dobio ponude za majice jendog kluba koje su trebale imati logo naprijed, web na dnu majice i na rukavima text i to je bilo way too much u odnosu na jednu sliku (neovisno o velicini) kao ova Linux majica.
--------------------------
Lewis
www.lewis.tomsoft.hr
----------------------------