3DHR.net

3dhr majice?

Poll

Koja verzija majica ide u print

Majica s malim logom sprijeda i linkom na leđima
5 (83.3%)
Majice s velikom logom sprijeda i linkom na leđima
1 (16.7%)

Total Members Voted: 0

Voting closed: August 10, 2012, 07:24:37 PM

Offline Hrvoje Kmoniček

• Hero Member
  • Tride Studio
eto vidim po drugim forumima i nekim sajtovima se izrađuju majice s logom od sajta, pa kako je nama u pripremi novi sajt, možda bi mogli i nekakve majice napraviti s 3dhr logom ili tako neš, da se vidi tko je 3dhr-aš.  ;D
"911 emergency...there's a handsome guy in my bathroom...ooh...wait...cancel that..it's just me." -Johnny Bravo :)

Offline Tomislav Damjanović

• Administrator
  • Hero Member
je bilo bi najc ali mislim da ce to doci kad bude vise aktivnih korisnika ;)

Offline Lewis

• Hero Member
    • Lewis Design
Polako, samo polako. ideje nisu problem , "pare" su problem, ajmo prvo rjesit ono sto se rejsava vec dugoooo  ;). Tisak na majicu sa nekom srednje kvalitentnom majocom bi kostao cca 25-30kn po majici. Ne zvuci puno ovako ali svejedno treba to netko platiti.
--------------------------
Lewis
www.lewis.tomsoft.hr
----------------------------

Offline Dean Niskota

• Sr. Member
    • www.studio-niskota.hr
moja stara se bavi sitotiskom pa ak cete trebat tisak slobodno se javite!! i ne ispiru se u pranju... hehe

• Administrator
  • Hero Member
Lewis novci nisu problem ako se to organizira kako treba,,,,,,,,

nedavno sam narucio par komada majica sa LinuxZaSve sajta i ondje su to sredili tako da kad se odredila cijena pojedine majice stavilo se tjedan dana za narudzbe pa nakon toga je islo uplacivanje krzenih na racun lika koji je nosio to sve u tiskaru i slao postom (u cijenu je znaci bilo ukljuceno koliko kostaju narucene majice i postarina do tvog grada) tako da sto se novaca tice nije bilo problema,,,,, tj ni s isporukom i nicime ostalim nije bilo problema sve je savrseno proslo

tako bi se i ovdje moglo samo je bad sto nema dosta aktivnih clanova da se bude dosta narudzbi........ za nas par koliko nas je to se neisplati :(

Offline Lewis

• Hero Member
    • Lewis Design
Znas onu staru poslovicu : "Lova nije problem, love NEMA" :D :D ;).
Lewis
www.lewis.tomsoft.hr

Offline Dean Niskota

• Sr. Member
    • www.studio-niskota.hr
DECKI t ofakat nije tak skupo... tisak je mizerija, jedino ako se oce fensi majice onda je skuplje... ali i kvalitetnije, jer se majice nebuju rastegle... mogu ja provjerit cjenu al nek mi neko logo posalje na mail pa da vidim... i di bi iso tisak?? napred mali, veliki iza?? ili?? ili samo veliki napred.. ??

• Administrator
  • Hero Member
ma kao sto sam rekao nije problem u novcima nego u broju ljudi koji bi narucivalji NEMA NAS DOSTA da se to isplati s time zaje****  :D

Offline Dejan Kober

• Administrator
  • Hero Member
  • 3d studio max
    • DD3D Studio
Evo da se ja nadovežem; kaj se tiće tiskanja, u ženinoj bivšoj firmi rade i tisak na majce; da li preslikać (jeftinije ali nikakva kvaliteta; nakoj jednog pranja preslikać ode) ili sitotisak (kvalitetnije ali i skuplje). MIslim da im je minimalna naruđba 10kom. A kaj se tiće plaćanja, pa mogli bi se dogovoriti da si svatko plati svoju majcu i troškove dostave (ako ima više ljudi iz istog mjesta, mogu se poslati u jednoj pošiljci). Tak da ako se sakupi 10 zainteresiranih, mogu se otisnuti kakve god majce želite. Ja ću se raspitati za cijene pa javim.

Update:
Evo ovako su cijene za sitotisak (za preslikaće nisam pitao jer je to shit):
- min. 10 kom
- jednobojni tisak
- jednostrano 30kn tisak i majca
- dvostrano 35 kn majca i tisak
- 160g majce (malo deblje, kvalitetnije), pamuk
« Last Edit: September 01, 2008, 06:46:03 PM by Dejan Kober »
Malo nas je, a'l nas ima!
DD3D d.o.o.: http://www.dd3d-studio.com/

Offline Lewis

• Hero Member
    • Lewis Design
Eto ga, znaci jos je i skuplje nego sam reko :(. I to je sve pod uvjetom da je logo jednobojan jer kad bi islo na Zlatni ili neki slican logo (sa prijelozm boja gdje sitotisak ptpad aiz kobinacije)  to bi vec bilo problematicno. Znaci sa dostavom 50-60 kn komad.
Lewis
www.lewis.tomsoft.hr

Offline Hrvoje Kmoniček

• Hero Member
  • Tride Studio
vidim lijepo ste se uhvatili posla :D

hmm bilo bi malo jadno kad bi majice bilo crno-bijele, bilo bi lijepo da je logo onak zlatan lijepi, a sad o novcima isto....hmm

ja bi tu majicu uzimo 95%, moro bi s roditeljima vidit al dali bi mi...pa ajd tko bi još sve uzimo a da je ovak siguran ko ja  ;D
"911 emergency...there's a handsome guy in my bathroom...ooh...wait...cancel that..it's just me." -Johnny Bravo :)

Offline Ivan Vuzem

• Authorized Rhino Trainer
  • Administrator
  • Hero Member
    • GEM-CAD
ja bi uzeo 2 100%, možda i više... nisu to velki novci, al opet, to kažem ja kome je 3dhr u srcu. Tak da nisam uračunljiv

• Administrator
  • Hero Member
evo kako je to izgledalo u LinuxZaSve

http://www.linuxzasve.com/forum/download/file.php?id=245
http://www.linuxzasve.com/forum/download/file.php?id=246

24.8kn je bio komad isto je tisak tako da bude kvalitetno i kao sto se vidi majice nisu "jednobojne" slija je samo s prednje strane (nema potrebe da bude i odozada)
i bile su od 150g tako da ovo sto je Kober rekao je kvalitetnije i razlog vece cifre,,,, (sto opet nije skupo)

dostava postom od ZG do OS je bila 12kn (mislim da je to cifra do 15kg) tako da se moze natrpat majicaaaaaaaa za tih 12kn :D

samo koliko je to isplativo raditi za nas par koji cemo naruciti??

Offline Dejan Kober

• Administrator
  • Hero Member
  • 3d studio max
    • DD3D Studio
A gle, da uzmemo recimo 500 komada onda bi i mi dobili takvu cijenu. Ali ovo kaj sam ja naveo za cijene to nemojte uzeti zdravo za gotovo, jer ta firma di sam pitao se ne bavi ekskluzivno sa tim majcama, to im je usputni posao; zapravo je to kopirnica i tiskara, a ako se ne varam, taj sitotisak im radi i neka druga firma. Tako da se definitivno treba raspitati jer bi se sigurno moglo naći i nekaj jeftinije. Samo moramo biti svijesni da će za par komada cijena uvijek biti nešto veća nego za neku veću seriju.
Malo nas je, a'l nas ima!
DD3D d.o.o.: http://www.dd3d-studio.com/