Pošto se već prikupilo podosta razno raznih pitanja i odgovora vezanih uz razno razne probleme, odlučio sam povaditi pitanja i odgovore na njih iz raznih topica i staviti ih u jedan topic, tako da se lakše snaći.
Nitko neće biti banan ili mu bude zaključana tema ako bude pokrenuo novu temu sa pitanjem na koje već postoji odgovor, ali svakako bi preporućio da prvo pogledate ovdje, ne radi mene ili estetike foruma, nego radi vas, jer je brže potražiti već postojeći odgovor, nego čekati da vam netko odgovori.
Ovakav princip će se napraviti za sve programe, a ne samo za 3d studuo sekciju.
Razno razne teme vezane uz neke probleme ili savjete su sada grupirane u ovoj temi tako da su zapravo samo stavljeni linkovi na pojedine teme, sa nazivom teme i/ili kratkim opisom. Promjenio sam princip grupiranja postova prema prijedlogu kolega sa foruma.
Dakle, teme oznaćene plavom bojom su teme koje imaju odgovor na pitanje ili rješenje pojedinog problema, dok one označene crvenom bojom još čekaju nečiji odgovor ili savjet.
Slobodno odgovorite na neku od crvenih tema, makar stoji bez odgovora neko duže vrijeme.... možda bude nekome baš to trebalo...
P.S. Ako primjetitie neku grešku, da je nešto izostavljeno ili pak imate neki savjet, pošaljite mi privatnu poruku da to ispravim ili promjenim.