3DHR.net

Windows 64 bit - iskustva (problemi) i tako to...

Offline Lewis

• Hero Member
    • Lewis Design
Ti si prvi kojeg sam čuo da ima problema sa 3G switchom.

Eto sad si bar nesto novo cuo/naucio :).

BTW neki programi ga uopce nisu kontali (3G switch) ali to su bili redom progarami za TV Broadcasting tipa DPS Velicity i slicno (Inscriber sa Matroxom je radio klimavo ali on nije tolko gutao RAMa pa nije bio neki bed). Jednostavno proces u task manageru STANE na 2GB (2048) i gotovo a jos se i rusilo 50% vise sa 3G switchem nego bez njega :(.
--------------------------
Lewis
www.lewis.tomsoft.hr
----------------------------

Offline Z O X

• Full Member

Eto sad si bar nesto novo cuo/naucio :).

BTW neki programi ga uopce nisu kontali (3G switch) ali to su bili redom progarami za TV Broadcasting tipa DPS Velicity i slicno (Inscriber sa Matroxom je radio klimavo ali on nije tolko gutao RAMa pa nije bio neki bed). Jednostavno proces u task manageru STANE na 2GB (2048) i gotovo a jos se i rusilo 50% vise sa 3G switchem nego bez njega :(.

Istina, svašta se nauči.

Ovdje je opisano (uz još druge zanimljive stvari) kak se može provjeriti dal aplikacija vidi 3G ili ne:

http://blogs.technet.com/markrussinovich/archive/2008/11/17/3155406.aspx

"You can see whether an image has the flag with the Dumpbin utility, which comes with Visual Studio:"
« Last Edit: September 18, 2009, 09:12:54 AM by Z O X »

Offline Lewis

• Hero Member
    • Lewis Design
Dobar link, thx :).

Srecom danas mi nista od tih programa vise ne treba a i presao sam na 64bit jos 2006e pa se ne sekiram :D :D.
--------------------------
Lewis
www.lewis.tomsoft.hr
----------------------------