3DHR.net

prijedlog za galeriju

Offline Tomislav Damjanović

• Administrator
  • Hero Member
je radi se punom parom,,,,,, do kraja ljeta ce sve biti 100% up ;)

Offline Ivan Vuzem

• Authorized Rhino Trainer
  • Administrator
  • Hero Member
    • GEM-CAD

Offline Ivica Horvat

• Hero Member
Je, a mi ostali mogli bi skreirat standardne stvari koje izazivaju klikanje tipa
Besplatni Poser model gole Jessice Albe za download,
ili domachice: Lana (cek da potrazim...) Jurechevic u toplessu snimljena Vray phisical kamerom na cgi jahti
 ili divlji sex party na Archviz villi Kizo produkcije u srazu sa Alexovim erotskim sessionom u urbanoj vili na
Zgb. Prekrizju, ili Skandalozni Koberov weed na downloadu, odobren od MUPa;)
doh!

Offline skaro

• Sr. Member
  • the cake is a lie !!
je radi se punom parom,,,,,, do kraja ljeta ce sve biti 100% up ;)

evo jedan prijedlog....
volio bih vidjeti opciju nešto kao "moji postovi" ili "teme u kojima sudjelujem" da nemoram tražiti šta sam napisao i gdje (izgubljen ko alisa... ::))

ako je već bila rasprava oko toga sorry (ili ako takva opcija postoji a ja je neznam nać...heh  ;D...biće da je to)
...arkit...arhtikual..ne...arhitertualna...ahri.....uff......vizalizacija..vuzaliza.....ne...vizauliz....umphhhhh...fak.....škafiškafnjak.....

Offline Alex Knapić

• Hero Member
... ili divlji sex party na Archviz villi Kizo produkcije u srazu sa Alexovim erotskim sessionom u urbanoj vili na
Zgb. Prekrizju, ili Skandalozni Koberov weed na downloadu, odobren od MUPa;)
A jesi spaljen :) di se toga sjetis... nije losa ideja ali ja bi ipak prije na pivo 8)

Offline Goran Jamicic

• Sr. Member
    • Portfolio
evo ovak  zanima me po kojem kriteriju dolaze slike tjedna ??? Posto mi se cini da to jenda osoba samovoljno mjenja kak oce, to mislim da je bezveze. Zakaj onda imate bodovanje slika ??? Evo bas ovaj tjedan mi se cini da su 3 rada bolja od ovoga kaj je postavljeno kao slika odnosno video tjedna. Layout 3 tjedna ???? Da moji u firmi rade tak firme nebi vise bilo  :'( , layouti se rade po par sati i to za velike i ozbiljne firme. Dajte malo gasa dececi. Mislim da se nema kaj puno filozofirati zemite neki postojici site i prevedite ga i isto isprogramirajte i sve 5.

Offline Tomislav Damjanović

• Administrator
  • Hero Member
evo ovak  zanima me po kojem kriteriju dolaze slike tjedna ??? Posto mi se cini da to jenda osoba samovoljno mjenja kak oce, to mislim da je bezveze. Zakaj onda imate bodovanje slika ??? Evo bas ovaj tjedan mi se cini da su 3 rada bolja od ovoga kaj je postavljeno kao slika odnosno video tjedna. Layout 3 tjedna ???? Da moji u firmi rade tak firme nebi vise bilo  :'( , layouti se rade po par sati i to za velike i ozbiljne firme. Dajte malo gasa dececi. Mislim da se nema kaj puno filozofirati zemite neki postojici site i prevedite ga i isto isprogramirajte i sve 5.

radovi na novom sajtu se privode kraju tako da ce se ovo uskoro sve promjeniti,, ;)

Offline Dejan Kober

• Administrator
  • Hero Member
  • 3d studio max
    • DD3D Studio
evo ovak  zanima me po kojem kriteriju dolaze slike tjedna Huh Posto mi se cini da to jenda osoba samovoljno mjenja kak oce, to mislim da je bezveze. Zakaj onda imate bodovanje slika Huh Evo bas ovaj tjedan mi se cini da su 3 rada bolja od ovoga kaj je postavljeno kao slika odnosno video tjedna. Layout 3 tjedna Huh? Da moji u firmi rade tak firme nebi vise bilo  Cry , layouti se rade po par sati i to za velike i ozbiljne firme. Dajte malo gasa dececi. Mislim da se nema kaj puno filozofirati zemite neki postojici site i prevedite ga i isto isprogramirajte i sve 5.
Da, princip sa time je takav da admini ili moderatori stavljaju POTW prema vlastitoj procjeni. A razlog tome je taj da ovo sa ocjenama nije ni u početku dobro funkcioniralo, a niti sad dobro funkcionira. Dva su razloga; prvi je taj da zapravo rijetko tko daje ocjene slikama; evo trenutno od 16 slika na naslovnici (ne rečunam WIP radove) samo 3 imaju ocjenu. A drugi razlog je taj što svi večinom dodjeljuju ocjenu 10, kao što je slučaj i sa ta 3 rada koji imaju ocjenu, dakle imamo 3 rada koji imaju prosjećnu ocjenu 10, te 13 radova koji imaju ocjenu 0. I kako sad automatizmom odrediti koja slika ide u POTW? A bilo je i tjedna kad nije bilo ni jedne nove slike, pa onda opet i tu nastaje problem.

A ja ću svoju animaciju maknuti sa POTW-a (da ne bi bilo zabune, ja to nisam stavio kao POTW), jer ne želim da moji radovi budu stavljeni kao POTW, baš iz razloga što sam ja jedan od tih koji imaju ovlasti neku sliku staviti ili ne staviti kao POTW, a ne bi htio da se dogode ovakve situacije da se dovodi u pitanje moja pristranost ili pristranost ostalih moderatora.
Novom site-u će takve stvari bti drugačije riješene....

A što se tiće site-a, pa situacija je takva kakva je. I stoji to što veliš da je to puno vremena da se napravi layoutovi i sl, ali treba imati na umu i to da dečki koji rade na site-u ne sjede u uredu jedan pored drugoga i 8h dnevno rade samo na tome; rade kad stignu i mogu, a još su pored toga svaki na svom kraju države i svaki sa svojim obavezama koje nikako nesmiju zanemariti na račun ovog site-a.
Malo nas je, a'l nas ima!
DD3D d.o.o.: http://www.dd3d-studio.com/

Offline Goran Jamicic

• Sr. Member
    • Portfolio
evo ovak, bas sam danas bio sa kolegama u kinu i to su ova nasa 2 lumena progremera :), rekli su ak mogu nekak pomoci u programiranju da nema bad-a da bu to napravili u slobodno vrijeme ( koje obadvojca imaju na pretek jel su samci i nemaju nikakve obaveze osim poso ) pa ak nekaj treba javite se  ::)