,,,,,,, u novoj verziji sajta ce svi nedostatci biti sredeni,,,,,,,, a novi sajt bi trebao uskoro,,,,, trenutno se dovrsava layout i dizajn bi trebao za 3tjedna biti gotov pa se krece s programiranjem tako da se nece vise dugo cekati na promjene
i dobro vino dozrijeva godinama... bitno da niste zagorsku noju nalijali u bačvu
meni se sviđa bug-ov forum........mislim kako je napravljeneto, moro sam reć .
Quote from: skaro on May 23, 2008, 08:47:44 PMmeni se sviđa bug-ov forum........mislim kako je napravljeneto, moro sam reć  . ja moram reć da mi se taj forum ne sviđa previše, jesam učlanjen, al forum mi je nekako nepregledan, ne znam, možda je malo prevelik. uglavnom ovaj mi je dobar, samo da ima više članova koji će postati redovito, a ne ovako svaka 2 dana neki post osvane. možda bi bilo dobro da napravite kao što ima i cg society i cg cars onu forumu 3dhr choice, znači samo odabrani radovi da budu u toj nekoj galeriji, i da se pored naslova teme i autora rada ima i onaj mali thumbnail, da se zna što vas očekuje u temi, ako me shvaćate.
meni se sviđa bug-ov forum........mislim kako je napravljeneto, moro sam reć  .
ha....isti ti je avatar........
s novim sajtom ce se mjenjati malo i izgled foruma no necemo nesto previse kemijat da nebi bilo onako zbunjiska kao BUG enivej kad novi sajt bude up krenut cemo s masivnim reklamiranjem tako da bi trebalo biti dosta novih usera a samim time i postova na forumu,,,,, i sto se sadrzaja tice bude svega tako da sigurno necete ostat razocarani