3DHR.net

prijedlog za galeriju

Offline Vjekoslav Kiralj

• Hero Member
    • Kiralj3d
pošto se zadesi da dođe netko novi s 50 radova, i sve ih aplouda, i njegovi radovi svi zauzmi kompletnu index glavnu galeriju, dali se može isfurat da npr se prikazuju 4 radova od zasebnog usera u galeriji... jer se onda promocija ostalih totalno smakne...

Offline Tomislav Damjanović

• Administrator
  • Hero Member
,,,,,,, u novoj verziji sajta ce svi nedostatci biti sredeni,,,,,,,, a novi sajt bi trebao uskoro,,,,, trenutno se dovrsava layout i dizajn bi trebao za 3tjedna biti gotov pa se krece s programiranjem tako da se nece vise dugo cekati na promjene ;)

Offline Hrvoje Kmoniček

• Hero Member
  • Tride Studio
ajde samo bez žurbe...ali nemojte nas iznevjerit....

e sad, ovaj slučaj gdje je odjednom uploadano 50 radova stvarno je kriminalno....znači teba napravit 3 rada po danu maximalno da se može uploadat od strane jednog korisnika, ali mislim da ste to već planirali.
"911 emergency...there's a handsome guy in my bathroom...ooh...wait...cancel that..it's just me." -Johnny Bravo :)

• Administrator
  • Hero Member
jep u planu su neke restrikcije za upload slika i videa,,,,,, ali ni da toga nebude toliki silni upload vise nebi radio probleme na pocetnoj ;)

Offline Alex Knapić

• Hero Member
,,,,,,, u novoj verziji sajta ce svi nedostatci biti sredeni,,,,,,,, a novi sajt bi trebao uskoro,,,,, trenutno se dovrsava layout i dizajn bi trebao za 3tjedna biti gotov pa se krece s programiranjem tako da se nece vise dugo cekati na promjene ;)
Ajde da ta 3 tjedna ne predu u 6, thx
Sta nebi bilo dobro da kad netko uploada slike (moze i vise) otvori mu se novi topic i slijede replike potkrijepljene slikom.
Zatim se njegove slike spremaju u osobnu galeriju a na pocetnoj strani 3dhr-a vidi se samo jedna ikonica sa malom slicicom...

• Administrator
  • Hero Member
gle za 3 tjedna se tek krece s programiranjem a toga imaaaaaa :D koliko ce dugo trajat programiranje to jos neznamo,,,,,

Offline Ivan Vuzem

• Authorized Rhino Trainer
  • Administrator
  • Hero Member
    • GEM-CAD
dečki dečki. mir ;)
Hvala na prijedlozima, već smo osmislili riješenje za to, a vjerujem i da ga ima tu negdje na forumu

Offline skaro

• Sr. Member
  • the cake is a lie !!
meni se sviđa bug-ov forum........mislim kako je napravljen
eto, moro sam reć   . ;D ;D ;D
...arkit...arhtikual..ne...arhitertualna...ahri.....uff......vizalizacija..vuzaliza.....ne...vizauliz....umphhhhh...fak.....škafiškafnjak.....

Offline Mate Maksan

• Hero Member
  • fanatic
    • moja birtija
i dobro vino dozrijeva godinama... bitno da niste zagorsku noju nalijali u bačvu  :P

Bez uvrede ako ima netko s Kosova..al u noći sa srijede na četvrtak me ubilo neko kosovsko vino.. stari moj.. od sad samo domaće  ;D

Offline Hrvoje Kmoniček

• Hero Member
  • Tride Studio

ja moram reć da mi se taj forum ne sviđa previše, jesam učlanjen, al forum mi je nekako nepregledan, ne znam, možda je malo prevelik. uglavnom ovaj mi je dobar, samo da ima više članova koji će postati redovito, a ne ovako svaka 2 dana neki post osvane. možda bi bilo dobro da napravite kao što ima i cg society i cg cars onu forumu 3dhr choice, znači samo odabrani radovi da budu u toj nekoj galeriji, i da se pored naslova teme i autora rada ima i onaj mali thumbnail, da se zna što vas očekuje u temi, ako me shvaćate.
"911 emergency...there's a handsome guy in my bathroom...ooh...wait...cancel that..it's just me." -Johnny Bravo :)

Offline skaro

• Sr. Member
  • the cake is a lie !!
ha....isti ti je avatar........ :D
...arkit...arhtikual..ne...arhitertualna...ahri.....uff......vizalizacija..vuzaliza.....ne...vizauliz....umphhhhh...fak.....škafiškafnjak.....

• Administrator
  • Hero Member

ja moram reć da mi se taj forum ne sviđa previše, jesam učlanjen, al forum mi je nekako nepregledan, ne znam, možda je malo prevelik. uglavnom ovaj mi je dobar, samo da ima više članova koji će postati redovito, a ne ovako svaka 2 dana neki post osvane. možda bi bilo dobro da napravite kao što ima i cg society i cg cars onu forumu 3dhr choice, znači samo odabrani radovi da budu u toj nekoj galeriji, i da se pored naslova teme i autora rada ima i onaj mali thumbnail, da se zna što vas očekuje u temi, ako me shvaćate.

s novim sajtom ce se mjenjati malo i izgled foruma no necemo nesto previse kemijat da nebi bilo onako zbunjiska kao BUG ;)

enivej kad novi sajt bude up krenut cemo s masivnim reklamiranjem tako da bi trebalo biti  dosta novih usera a samim time i postova na forumu,,,,, i sto se sadrzaja tice bude svega tako da sigurno necete ostat razocarani ;)

Offline Hrvoje Kmoniček

• Hero Member
  • Tride Studio
ha....isti ti je avatar........ :D

a na svakom forumu imam taj..hehe  ;D

s novim sajtom ce se mjenjati malo i izgled foruma no necemo nesto previse kemijat da nebi bilo onako zbunjiska kao BUG ;)

enivej kad novi sajt bude up krenut cemo s masivnim reklamiranjem tako da bi trebalo biti  dosta novih usera a samim time i postova na forumu,,,,, i sto se sadrzaja tice bude svega tako da sigurno necete ostat razocarani ;)

odlično, jedva čekam.....

Offline skaro

• Sr. Member
  • the cake is a lie !!
nije da zanovetam, ali ........jel se počelo sa izradom novog site/foruma? ::)