3DHR.net

3D Alati => 3D Studio Max ® => Topic started by: dovla zaba on July 09, 2012, 09:31:03 AM

Title: Put Material to Scene
Post by: dovla zaba on July 09, 2012, 09:31:03 AM
Material Editor onaj gumbic dolje (put material to scene) ne radi kako treba. Do sad nisam nikad vidio tako čudno nesto u maxu do sada :-\ Znaci ubacim model, materijali su u editoru i ta opcija mi je siva "nemrem ju kliknut. Ako pricekam 5 ili 6 min (odem na you tube muziku pustit) i vratim se u max opcija se sad moze koristit. I recimo nekad trebam to napravit na 5 ili 6 materijala i da mi samo na 2 a na ostale figa. Pa isto nakon nekog duzeg perioda opet proradi u istoj sceni na istom modelu. Valjda bug ili ...neznam izluđuje me. Ima li šta da se ovo popravi..(max 2010)
Title: Odg: Put Material to Scene
Post by: Niko Perković on July 16, 2012, 08:55:34 AM
Instaliraj 2009-ku ;)