3DHR.net

3D Alati => 3D Studio Max ® => Topic started by: dovla zaba on January 20, 2012, 06:55:19 PM

Title: Dreamscape
Post by: dovla zaba on January 20, 2012, 06:55:19 PM
Imam problema sa dreamscape-om, odem na lights tab i stavim dreamscape sun u scenu. Zatim na environments namjestim dreamscape i kliknem na preview sky window i on je crn nema nista. I nakon pol cuke zezancije po opcijama kliknem da resetiram scenu i dobijem poruku "Please create at least one Dreamscape sun" DreamScape sky Error. Max je 2010 a dreamscape je 2.5e.
Title: Odg: Dreamscape
Post by: Goran Jamicic on April 13, 2012, 05:09:28 PM
cuj neznam ali , ja sam puno radio sa DS i radi ko metak. Ali ti je tako i tako to nas produkt pa priupitaj u AfterWorksu. Nije tesko poslati emaili sa malo boljim opisom . A moze se i nazvati. Tehnikal support im je stvarno ok.